A készülék a színezett karamell tömbök kézi formálásához szükséges belső hőt biztosítja a karamell alapanyagnál azáltal, hogy egyenletes, homogén átmelegítést biztosít.
TovábbA masszahúzó készülék biztosítja a piskótalapok gyors előállítását, és a beállított vastagság állandóságát.
TovábbEgyedi méretű munkaasztalokat, valamint raktári, és hűtőkamrai állványokat és polcokat az Ön elképzelése szerint készítjük el. Sütőlemezek tárolására alkalmass lábazattal, vagy zárt ajtóval, esetleg nyitott polcokkal is megrendelheti.
TovábbKenyerek és péktermékek természetes folyékony élűkultúrával akár adalékok, és hagyományos élesztű nélkül is. Így a megtakarításokkal a gép ára hamar megtérülhet! Az automata Natúr Kovász gépek célja, hogy lehetővé tegyék a természetes (élesztő nélküli) kovász elkészítését. A gép a benne lévő liszt-víz emulziót a beállított hőmérsékleti értékre melegíti, időszakos keverés mellett (erjesztési fázis). Állandó hőmérséklet mellett a PH érték folyamatosan ellenőrzött az erjesztő tevékenységek információja miatt. Majd a program szerint beállított hőmérséklet és PH-érték elérésekor (vagyis, amikor a natúr kovász kellően megérett) visszahűti a tárolási 10-12C hőmérsékletre és időszakos keverés mellett ezen tárolja (így akár 2-3 napig eltartható anélkül, hogy hatékonysága romlana). A keverési-erjesztési ciklusok automatikusan működnek és nincs szükség a kezelő részéről a beavatkozásra. A natúr kovász megújítása mindig ismétlődik víz, és liszt hozzáadásával. A rozsdamentes kivitel magas szintű kidolgozása és a tisztító zuhany hozzájárul a magas higiéniai szint megtartásához. Így lehet olyan terméket előállítani, amelyek specifikus tulajdonságai kiváló minőségűek. 60 és 120 literes kivitelben készítjük.
TovábbAz állványos, nagykonyhai gesztenye nyomó segít a nagyobb mennyiségű massza folyamatos adagolásában. Nem baj, ha a massza keményebb, a karral gond nélkül egy gyengébb hölgy is ki tudja nyomni. Méretei: talpa 300x200mm, teljes magassága 800mm, súlya 9,5kg, ürtartalma 650cm3 Szétszedhető a alapos tisztításhoz.
TovábbA lefőzött lé fagylalt alapot a beállított hőmérsékleten tartja, időnkénti keverés mellett. 60L, 2×60L (2db tartály egy gépen belül), és 120L-es kivitelben készül.
TovábbKülönböző méretű és formájú tortakarikát készítünk egyedi igények alapján
TovábbSzállító karélyokat, öntő rácsokat, fali és asztali papír tépők, kandírozó üstöt, dobos kést valamint sok egyéb cukrász és vendéglátóipari eszközt, berendezést készítünk, amik megkönnyítik a mindennapos munkákat és fokozzák a termelést. Egyedi igényekkel is forduljon hozzánk bizalommal.
TovábbCím: | H-6000 Kecskemét, Belsőnyír 150. |
Tel.: | +36-76-417846 |
Web: | https://jakokft.hu |
E-mail: | info@jakokft.hu |
GPS: | N46,95674° E19,63839° |