H-6000 Kecskemét, Belsőnyír 150.
GPS: N46,95674° E19,63839°
Web: https://jakokft.hu

Termékeink

Karamell lámpák
Karamell lámpák

A készülék a színezett karamell tömbök kézi formálásához szükséges belső hőt biztosítja a karamell alapanyagnál azáltal, hogy egyenletes, homogén átmelegítést biztosít.   

Tovább
Masszahúzók
Masszahúzók

A masszahúzó készülék biztosítja a piskótalapok gyors előállítását, és a beállított vastagság állandóságát.

Tovább
Asztalok, regálók
Asztalok, regálók

Egyedi méretű munkaasztalokat, valamint raktári, és hűtőkamrai állványokat és polcokat az Ön elképzelése szerint készítjük el. Sütőlemezek tárolására alkalmass lábazattal, vagy zárt ajtóval, esetleg nyitott polcokkal is megrendelheti.        

Tovább
Natúr kovász gépek
Natúr kovász gépek

Kenyerek és péktermékek természetes folyékony élűkultúrával akár adalékok, és hagyományos élesztű nélkül is. Így a megtakarításokkal a gép ára hamar megtérülhet! Az automata Natúr Kovász gépek célja, hogy lehetővé tegyék a természetes (élesztő nélküli) kovász elkészítését. A gép a benne lévő liszt-víz emulziót a beállított hőmérsékleti értékre melegíti, időszakos keverés mellett (erjesztési fázis). Állandó hőmérséklet mellett a PH érték folyamatosan ellenőrzött az erjesztő tevékenységek információja miatt. Majd a program szerint beállított hőmérséklet és PH-érték elérésekor (vagyis, amikor a natúr kovász kellően megérett) visszahűti a tárolási 10-12C hőmérsékletre és időszakos keverés mellett ezen tárolja (így akár 2-3 napig eltartható anélkül, hogy hatékonysága romlana). A keverési-erjesztési ciklusok automatikusan működnek és nincs szükség a kezelő részéről a beavatkozásra. A natúr kovász megújítása mindig ismétlődik víz, és liszt hozzáadásával. A rozsdamentes kivitel magas szintű kidolgozása és a tisztító zuhany hozzájárul a magas higiéniai szint megtartásához. Így lehet olyan terméket előállítani, amelyek specifikus tulajdonságai kiváló minőségűek.   60 és 120 literes kivitelben készítjük.       

Tovább
Léfagylalt tároló
Léfagylalt tároló

A lefőzött lé fagylalt alapot a beállított hőmérsékleten tartja, időnkénti keverés mellett. 60L, 2×60L (2db tartály egy gépen belül), és 120L-es kivitelben készül.  

Tovább
Tortakarikák és Kikenők
Tortakarikák és Kikenők

Különböző méretű és formájú tortakarikát készítünk egyedi igények alapján          

Tovább
Egyéb termékek
Egyéb termékek

Szállító karélyokat, öntő rácsokat, fali és asztali papír tépők, kandírozó üstöt, dobos kést valamint sok egyéb cukrász és vendéglátóipari eszközt, berendezést készítünk, amik megkönnyítik a mindennapos munkákat és fokozzák a termelést. Egyedi igényekkel is forduljon hozzánk bizalommal.        

Tovább
Gesztenye nyomó
Gesztenye nyomó

Az állványos, nagykonyhai gesztenye nyomó segít a nagyobb mennyiségű massza folyamatos adagolásában. Nem baj, ha a massza keményebb, a karral gond nélkül egy gyengébb hölgy is ki tudja nyomni. A dolgozó nem fárad el folyamatos adagolásától, nem úgy mintha egy kézi nyomóval kellene dolgoznia. Szétszedhető a alapos tisztításhoz.           

Tovább
Használt gépek
Használt gépek

45L-es és 120L-es Natúr kovász haszált és bemutató gépek eladók      

Tovább

Kapcsolat

Cím: 6000. Kecskemét, Belsőnyír 150
Cím: H-6000 Kecskemét, Belsőnyír 150.
Tel.: +36-76-417846
+36-30-5470574
Web: https://jakokft.hu
E-mail: info@jakokft.hu
GPS: N46,95674°
E19,63839°
Ajánlatot kérek