H-6000 Kecskemét, Belsőnyír 150.
GPS: N46,95674° E19,63839°
Web: https://jakokft.hu

Rólunk

Bemutatkozás

A 90 évek elején Jakó Lajos cukrászmester azzal a céllal alapította a vállalkozást, hogy olyan cukrászati és vendéglátóipari eszközöket tudjon gyártani, ami valóban úgy használható, ahogyan egy cukrásznak ideális. Három saját üzletében és műhelyében tapasztalta, hogy a beszerezhető termékeknek vagy a mérete nem a legjobb, vagy formájuk, illetve anyaguk eltér a tökéletestől. Ezeket olyan cégek gyártották, amelyeknek nem volt köze a vendéglátáshoz, így ezeket a legyártott eszközöket a mindennapi termelésben nem tudták kipróbálni.

Eleinte saját üzemének és üzleteinek kezdett gyártani, de ahogy a cukrász kollégák megtudták ezt a lehetőséget, Ők is előszeretettel rendelni kezdtek. Hamar kiderült, hogy mindenkinek egy kicsit más kellett: 2cm-el nagyobb, vagy 3-mal magasabb, kis fogantyúval, vagy nagy felhajtással a szélén.

Mivel a termékek egyedi igény szerint készülnek, így mindenki pont azt kapja, ami befér hozzá, amekkorában „betölteni/kisütni” szeretne, vagy ami „pont ide”, „pont erre” ideális. Időközben cukrászmesterből Mestercukrász lett, valamint Ipartestületi megyei elnök és zsűritag hazai és nemzetközi versenyeken. Így a kisüzem gyártói skálája is egyre szélesedett, ahogy az igények és a szakma egyre több újdonságot hozott magával.

Jelenleg is egyedi megrendeléseket elégítünk ki a tortakarikáktól a regálokon és asztalokon keresztül a léfagylalt tárolóig, vagy Natúr kovász gépig.

Kapcsolat

Cím: 6000. Kecskemét, Belsőnyír 150
Cím: H-6000 Kecskemét, Belsőnyír 150.
Tel.: +36-76-417846
Web: https://jakokft.hu
E-mail: info@jakokft.hu
GPS: N46,95674°
E19,63839°
Ajánlatot kérek